Google stopt met betalingssysteem op de Chrome Web store

About

Google stopt met betalingssysteem op de Chrome Web store

Google heeft het betalingssysteem van de Chrome Web Store afgeschaft en zal het de komende maanden volledig afsluiten.

Vanaf 21 september is het niet langer mogelijk om nieuwe betaalde extensies of in-app-items te maken. Gebruikers wordt geadviseerd om te migreren en een andere betalingsverwerkingsoptie te zoeken om geld te verdienen met hun extensies.

Wie heeft er last van?
Degenen die inkomsten genererenmet InAppProducts, UserLicenses, Payments in de Chrome Web Store API, en degenen die een eenmalige aankoop voor hun extensie hebben geconfigureerd met behulp van het ontwikkelaarsdashboard, zullen specifiek moeten migreren.
Bovendien moeten degenen die de volgende buy.js-hulpmethoden hebben gebruikt dit ook doen: google.payments.inapp.getSkuDetails, google.payments.inapp.buy, google.payments.inapp.getPurchases, google.payments.inapp.consumePurchase .
Tijdlijn:
1 december 2020: gratis proefversies zijn uitgeschakeld. De knop “Nu proberen” in CWS zal niet langer zichtbaar zijn en verzoeken om gratis proefversies in de app zullen resulteren in een fout.
1 februari 2021: Bestaande items en in-app-aankopen kunnen geen geld meer in rekening brengen met Chrome Web Store-betaling

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics