Atlassian brengt cloudplatform Forge uit voor ontwikkelen apps

About

Atlassian brengt cloudplatform Forge uit voor ontwikkelen apps

Atlassian, bekend van Jira en Trello, heeft een service uitgebracht die het ontwikkelen van apps in de cloud makkelijker moet maken. Het platform, genaamd Forge, zal de nieuwe standaard moeten worden als het gaat om via de cloud applicaties te ontwikkelen.

Afgelopen donderdag heeft Atlassian de mogelijkheid geïntroduceerd om op de wachtlijst van Forge te worden gezet. Klanten hoeven zich dan niet meer druk te maken over eigen beheerde servers waarop wordt gewerkt, maar ook de beveiliging zal voor de rekening worden genomen van het platform.

Samen met een nieuwe UI, Forge UI, zou het bedrijf het makkelijker willen maken om gebruikers hun weg te laten vinden in de vele functies die worden toegevoegd.

Het nieuwe platform geeft gebruikers de mogelijkheid om een aantal stappen bij het maken van een app weg te laten nemen. Zoals eerder genoemd hoeven ontwikkelaars zich geen zorgen te maken over beveiliging, waardoor ze volledig gericht kunnen werken op functionaliteit.

Daarnaast zorgt Forge UI er voor dat apps gemaakt kunnen worden voor zowel web als mobile. Op zich niets nieuws, maar met Forge kan dit tegelijkertijd. Dit leidt tot een merkbaar snellere ontwikkelingstijd. Het bedrijf claimt dat dankzij deze service tot wel tien keer sneller resultaat gemaakt kan worden.

Geïnteresseerden kunnen zich momenteel aanmelden voor de gesloten beta van Forge via deze link.

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics