Event: Future Tech 2019 staat voor de deur!

About

Event: Future Tech 2019 staat voor de deur!

Het is bijna zover! Future Tech 2019. Morgen, 13 maart, komen er ruim 600 developers te samen in de Jaarbeurs Utrecht voor het grootste .NET / Microsoft technologies event van Nederland. 

update: het event is inmiddels helemaal uitverkocht

Future Tech is hét .NET kennis-evenement van Nederland waar developers, architecten en experts diep in de .NET en Microsoft technologieën duiken, zoals .NET Core, ASP.NET Core, Azure en nog veel meer! Reserveer jouw plaats nu voor dit evenement, op 13 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Bij Future Tech draait het allemaal om het delen van beschikbare kennis, ideeën en praktische oplossingen voor de nieuwste (Microsoft) technologieën en innovaties, met een focus op Artificial Intelligence, Mixed Reality, Blockchain, Internet of Things, Security en Future Teams.

Wij geloven dat leren een levenslang proces is en versneld wordt door mensen en ideeën te verbinden. Dat is waarom wij conferenties organiseren voor en door developers. Het is dat wat ons drijft om de beste ontmoetingsplaats voor innovators en visionaire leiders te creëren.

Bezoekers ervaren hier de geteste en nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren en versnellen van ontwikkelmethodes, implementaties en management voor applicaties op enorme schaal. Onze sprekers zijn professionele technologie experts van over de hele wereld. Deze kan je echt niet missen!

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics